tisdag 9 september 2008

VV0142796

Då var det dags igen med ett ärendenummer från Vägverket. VV har lagt krossgrus på vägrenen c:a 1 km vid Hägervallen. Av någon orsak så har det hamnat på vägbanan i kurvorna. Försöker att köra i ”hjulspåren” men de inte helt rena från krossgrus. I morse efter en timmas cykling på Svanåskogen och vänt om mot Västerås såååå….. Konstig vibration i styret inte alls lik den som beläggning ger på denna väg, tomt framhjul. Upp med armen för att påkalla servicebilens uppmärksamhet var det inte tal om. Kom in i duschen på jobbet ett bara ett par minuter senare än vanligt men fattigare.

VV Sprider sådant som gör vägen ofarbar för vissa trafikanter. Det är bara att vänta på snö.
Citat VV hemsida ”Dina synpunkter är viktiga för oss och för vårt arbete att ständigt bli bättre.”

2 kommentarer:

Åsa och Henrik sa...

Hade det varit ett tacksamt jobb så hade det inte varit ett fåtal som stått där vid fronten. Men en hjälte är en hjälte och han behöver inte folkets bifall. Han behöver inte blommor ära och medaljer. Han står inte där framme och slåss för att vinna folkets bifall han står där framme och slåss för att han vet att han måste ty världen behöver hjältar och ödets lott valde att han skulle bli en av dem. Han står där och kämpar som den störste av dem alla - Cykelhjälten.
Vi står bakom dig i din kamp Åsa och Henrik

cykelbo sa...

Tack för er stöttning! VV har hörsammat mitt påpekande men missförstått mig eller är deras en kilometer inte lik min. De har handsopat en halv kurva. Bo