tisdag 28 juni 2011

Fikatur….

Patrik och Tom undra om jag var sugen på att pröva lite Uppland att cykla i? Varför inte det har varit ved fixande i två dagar, barnpassning (3 st barn), återbruket, kompostlåde spikade o.s.v. Så varför inte, vädret kanon! Patrik hade en 10 milare i huvudet med Enköping i söder, Bredsdal i väst, Skattmansö i norr och Örsundsbro i öst. Fikat blev lite så där, det tänkta stället öppnade kl 16 och vi passerade tidigare. Så det blev Örsundsbro viket inte var något vidare fikaställe, kaffe och några småkakor på en pizzeria, sedan fanns inget mer. Ännu en utdöende ort.

Jag anför snackklungan Patrik och Tom bakom (just då) i Örsundsbro.

Äntligen har man haft tillfälle och få lite solbränna på armar och ben. Fyra timmar i sol och 28 gader i snitt och kanonvägar.

Patrik undrar om jag ska lätta på frågetecknen runt mannen med skägg och linne i förra inlägget? Kan tycka att man ska låta cyklister se ut som man vill. Men med den ”cykelpositionen” som ”skägget” har i arbetslivet så borde man följa reglerna. Men visst breddar man cykelgruppen om man visar att man inte behöver vara rakad både här och där.

1 kommentar:

Patrik sa...

Mycket trevlig tur, synd bara att Alsta inte var öppet. Fika i Örsundsbro var ju inte mycket att hurra över.

Fick i alla fall en fika med glass, kaffe och bulle på min balkong som vägde upp en del.

Patrik