söndag 22 januari 2012

Vinterträning på mitt sätt

Utomhuscykling som jobbpendling har det inte blivit så mycket av. Spinning på torsdagarna är nästan det enda som låter benen göra cirkulära rörelser. Tiden räcker inte till med hundrastning och eldning morgon och kväll. Har varit på väg att ta in en cykel från garaget och sätta den på trainern för att kunna trampa när det passar men alla skitiga. Nämnde eldning som en cykeltjuv, har eldat ved över 21 år. Ligger på ett par kubikmeter, på vintern sågar varje helg ett par timmar. Känns som händer, armar och rygg får träning så det räcker.

Överkroppsträningen är klar!

Totte leker med mina knävärmare

4 kommentarer:

Peter T sa...

Kanske dags att vila från veden efter alla kubik genom åren? Bergvärme t ex. Inte kostnadsfritt men skönare och på det stora hela billigare. Det låter som att du skulle orka med lite mer cykling då också. Låt inte vinden och mörkret och "vedbo" fjättra dig vid trainern.

Tobbe Arnesson sa...

Det går även att köpa en motoriserad vedkap på blocket och bara såga ett par helger per år... Fast då stämmer inte den gamla utsagan: Att elda med ved gör att man blir varm flera gånger; när träden fälls, när veden kapas, när veden klyvs och när den till sist eldas.

Så fin Totte blev. :D

cykelbo sa...

Förr högg jag i skogen drog fram med scoter och kälke. Kostar en slant att hugga hos Domän. Nu är det bara motorsågsunderhåll, bensin och tändstickor som kostar. 550 meter hemifrån kan inte bli bättre.
Det skulle nog gå att klämma in lite mer utomhuscyklande om man planerade lite bättre.

Mandie sa...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!

Mandie Hayes
mandie.hayes10@gmail.com