lördag 21 mars 2009

Veckan

Snuvbo vore ett mer passande bloggnamn än cykelbo för denna vecka har det snuvats ordentligt. Har känt mig som bilen inte riktigt i ordning.

Ena lyktan hade innehållet säckat ihop, som nu har fått nya justerskruvar. Små plastbitar som ger upp men finns att köpa som reservdel för 169 kr. Man blir pysslig när man inte kan cykla bara inte Anita har noterat det. . . .
Det blev bara en pendlarresa denna vecka, kanske bra att vila lite när snoren rinner. Nästa veckas 30 mila känns som den kommer för fort efter krämporna. En sådan sväng ska avnjutas på 23 mm däck. Det har inte blivit något sådant ännu. Får se om jag åker till ”Hofvet” 10 maj mer värme och ljus. Har just beställt nya däck och slangar till finracern! Kunde inte hålla mig när ljusblå/svart pro3 kommit in hos CC (Cyclecomponents).

Hade tänkt att jag skulle ha fjolårets orullade grå/svarta pro3 som var ämnade för Sto-Gtb nonstop 08 på finracern men nu åker dom på aluracern som skriker efter nya däck. Genom att sätta på pro3 och hänga upp de originalmonterade Maxxis Detonator och slang på en spik i källaren så sänker jag vikten på ABSOLUT BÄSTA stället med 134 gr/hjul.

Inga kommentarer: